Διανομή – Συνεργασίες

Η εταιρία μας ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε έχει ώς πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση της άριστης αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων της στους πελάτες και αντιπροσώπους της. Με ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό φτάνει στην πόρτα του πελάτη σε κάθε σημείο της Ελλάδος.

Καλύπτουμε όλη την Ελλάδα με τα προϊόντα μας “Αρίστη αλλαντικά” και όλες τις απομακρυσμένες περιοχές χωρίς κανένα πρόβλημα άμμεσα.

Η εταιρεία μας ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε , αντιμετωπίζει επιτυχώς το σύνολο της ελληνικής αγοράς, απευθυνόμενοι στις κατηγορίες «Επαγγελματικά» και «Άμεσης κατανάλωσης» (Super Market), με αντίστοιχες ομάδες αλλαντικών.

Έχουμε την συνολική εποπτεία της προέλευσης των τροφίμων, συνεργαζόμαστε με παραγωγούς πρώτων υλών που αγαπούν και τηρούν την παράδοση και το σεβασμό προς το καταναλωτικό κοινό.

Φροντίζουμε να επισκεπτόμαστε τους χώρους τους, για να διασφαλίζουμε το ότι οι προμηθευτές και οι συνεργάτες μας τηρούν πάντα και όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας των προϊόντων.