Μπριζόλες Καπνιστές

Η εταιρεία “Αρίστη Αλλαντικά” με πρώτη ύλη το φρέσκο τεμάχιο της χοιρινής μπριζόλας, προσεκτικά επεξεργασμένο και μαριναρισμένο με εκλεκτά καρυκεύματα, συγκρατεί όλες τις ουσίες αποδίδοντας την λαχταριστή γεύση της μπριζόλας ως αλλαντικό.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο κάπνισμα του προϊόντος για να τονιστεί η γευστικότητα και η υπέροχη μυρωδιά του. Στην κατηγορία αυτή των αλλαντικών, ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής του (ατόφια τεμάχια κρέατος ή τεμαχισμένα) δημιουργούνται τα προϊόντα ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ, ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ CATERING.

Η ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ έχει ως στόχο την προσέγγιση του συνόλου των καταναλωτών, δίνοντας στα προϊόντα που προσφέρει χαρακτήρα καθημερινής διατροφής.

Σεβόμενοι το καταναλωτικό κοινό και τους καταναλωτές που παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη η εταιρεία μας προσφέρει όλα σχεδόν τα προϊόντα της χωρίς γλουτένη έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων.

Προϊόντα Χωρίς Γλουτένη

Η εταιρεία μας έχει καθιερώσει ως υποχρέωση της την επίτευξη και διατηρηση υψηλών προτύπων ποιότητας,υγιεινής και ασφάλειας για όλα τα προϊόντα της. Τα πρότυπα αυτά ικανόποιούν και τις απαιτήσεις των πλέον σύγχρονων και αποδεκτών εφαρμογών και πρακτικών.

Πιστοποιητικά Ποιότητας

Η εταιρεία  έχει ως πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση της άριστης αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων στους πελάτες και αντιπροσώπους της. Με ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό φτάνει στην πόρτα του πελάτη σε κάθε σημείο της Ελλάδος.

Διανομή -Συνεργασίες