Λουκάνικα Χωριάτικα

Η “Αρίστη αλλαντικά” παρασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία χωριάτικα λουκάνικα για κάθε προτίμηση.

Τα αλλαντικά αυτά παράγονται με τη ζύμωση φρέσκου χοιρινού κρέατος, το οποίο εμπλουτίζεται ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος με διάφορα λαχανικά και καρυκεύματα. Το κρεμμύδι, το πράσο, το μπαχάρι, το μοσχοκάρυδο, το κιμίνο, η ρίγανη, η γλυκιά πάπρικα, το μπούκοβο, το αλάτι και το πιπέρι χαρίζουν σε κάθε ποικιλία ένα γευστικό θρίαμβο και αποτελούν θεσπέσιο μεζέ.

Το ιδιαίτερο κάπνισμα, η ποιότητα των υλικών και οι παραδοσιακές συνταγές δίνουν στα αλλάντικά “χωριάτικα λουκάνικα” μια εξέχουσα θέση στα προϊόντα της “Αρίστη αλλαντικά”.

Η ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ έχει ως στόχο την προσέγγιση του συνόλου των καταναλωτών, δίνοντας στα προϊόντα που προσφέρει χαρακτήρα καθημερινής διατροφής.

Σεβόμενοι το καταναλωτικό κοινό και τους καταναλωτές που παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη η εταιρεία μας προσφέρει όλα σχεδόν τα προϊόντα της χωρίς γλουτένη έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων.

Προϊόντα Χωρίς Γλουτένη

Η εταιρεία μας έχει καθιερώσει ως υποχρέωση της την επίτευξη και διατηρηση υψηλών προτύπων ποιότητας,υγιεινής και ασφάλειας για όλα τα προϊόντα της. Τα πρότυπα αυτά ικανόποιούν και τις απαιτήσεις των πλέον σύγχρονων και αποδεκτών εφαρμογών και πρακτικών.

Πιστοποιητικά Ποιότητας

Η εταιρία έχει ως πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση της άριστης αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων  στους πελάτες και αντιπροσώπους της. Με ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό φτάνει στην πόρτα του πελάτη σε κάθε σημείο της Ελλάδος.

Διανομή -Συνεργασίες