Σαλάμια Βραστά

Με τα βραστά αλλαντικά που ανήκουν στην κατηγορία αυτή, η εταιρεία “ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ” προσφέρει μια αγαπημένη επιλογή σαλαμιών.

Το παριζάκι, το σαλάμι “Σκορδάτο” και το σαλάμι τύπου Ουγγαρίας είναι προϊόντα από τεμάχια χοιρινού κρέατος και καρυκεύματα σε ατομικές συσκευασίες 330gr εώς και 800gr

Το παριζάκι από κοτόπουλο της “ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ” είναι αλλαντικό που προέρχεται από στήθος κοτόπουλο εμπλουτισμένο με εκλεπτυσμένα καρυκεύματα. Είναι ένα προϊόν με χαμηλά λιπαρά ιδανικό για υγιεινή διατροφή, δίαιτα και για παιδιά.

Η ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ έχει ως στόχο την προσέγγιση του συνόλου των καταναλωτών, δίνοντας στα προϊόντα που προσφέρει χαρακτήρα καθημερινής διατροφής.

Σεβόμενοι το καταναλωτικό κοινό και τους καταναλωτές που παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη η εταιρεία μας προσφέρει όλα σχεδόν τα προϊόντα της χωρίς γλουτένη έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων.

Προϊόντα Χωρίς Γλουτένη

Η εταιρεία μας έχει καθιερώσει ως υποχρέωση της την επίτευξη και διατηρηση υψηλών προτύπων ποιότητας,υγιεινής και ασφάλειας για όλα τα προϊόντα της. Τα πρότυπα αυτά ικανόποιούν και τις απαιτήσεις των πλέον σύγχρονων και αποδεκτών εφαρμογών και πρακτικών.

Πιστοποιητικά Ποιότητας

Η εταιρεία έχει ως πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση της άριστης αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων  στους πελάτες και αντιπροσώπους της. Με ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό φτάνει στην πόρτα του πελάτη σε κάθε σημείο της Ελλάδος.

Διανομή -Συνεργασίες