Η εταιρεία ‘ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε.’ είναι μία ελληνική εταιρεία στο χώρο παραγωγής και εμπορίας κρεατοσκευασμάτων, η οποία ιδρύθηκε το 2010. Εδράζει στο Αιγάλεω Αττικής, στην οδό πάροδος Ορφέως 201, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.700 τετραγωνικών μέτρων.

Δραστηριοποιείται στον Ελλαδικό χώρο με διανομή των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα με τα ιδιόκτητα φορτηγά της για την Αττική και σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες για την υπόλοιπη Ελλάδα. Η δυναμικότητα της εταιρείας φτάνει τους 15 τόνους ημερησίως.

Η δραστηριότητα της εταιρείας στην παραγωγή, τυποποίηση και διακίνηση υπό απλή ψύξη αλίπαστων κρεατοσκευασμάτων (θερμικά επεξεργασμένων και ωρίμανσης) είναι πιστοποιημένη από το 2010 για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 και έχει πιστοποιηθεί και για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων.Στο πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνονται βιομηχανίες παραγωγής προϊόντων ζύμης και σάντουιτς, χονδρέμποροι τροφίμων, ξενοδοχεία, catering, φούρνοι, κρεοπωλεία, καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων και εστίασης.

Η συνέπεια και η ευαισθησία που θέλει να επιδείξει κατά τη δραστηριότητά της στον χώρο, η μακρόχρονη εμπειρία της διοίκησης στο χώρο παραγωγής αλλαντικών, καθώς και η επένδυσή της στον τομέα της ποιότητας των προϊόντων της, την έχει καθιερώσει ως έναν βασικό και συνεχώς ανερχόμενο προμηθευτή της ελληνικής αγοράς αλλαντικών.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ 

ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1982,
Από το 2000 ασχολούμαι ως αλλαντοποιός ενεργά, περνώντας από όλες τις παραγωγικές, εμπορικές και λειτουργικές θέσεις.
Η ιστορία άρχισε να γράφεται το 1923, με τον πρόσφυγα από την Μικρά Ασία, Νίκο Διακοδημήτρη, τον οποίο διαδέχθηκε στο επάγγελμα ο γιός του Τάκης.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη την πήρανε τα παιδιά του, Νίκος & η μητέρα μου Γεωργία Βενετσάνου-Διακοδημήτρη.
Αξιοποιώντας τη γνώση, το μεράκι και τις εμπειρίες αποφάσισα να δημιουργήσω ως κύριος μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος την “Αρίστη Αλλαντικά ΑΒΕΕ” με πρόεδρο – τιμής ένεκεν τον παππού μου Τάκη Διακοδημήτρη.
Την προσπάθεια μου συνδράμουν με ενθουσιασμό, έμπειρα και γνωστά στο χώρο στελέχη, για το οποίο τους ευχαριστώ.
Φιλικά
Νίκος Βενετσάνος

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ

Σεβόμενοι το καταναλωτικό κοινό και τις διαμορφούμενες συνεχώς διατροφικές και γευστικές τάσεις παραμένουμε αδιαπραγμάτευτοι στην σταθερότητα της ποιότητας των προϊόντων μας.
Με πείρα παράδοσης 4 γενεών και αξιοποιώντας την γνώση μας σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, η ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ δημιούργησε κατάλογο αντίστοιχων προϊόντων (Delicatessen) που την διαφοροποιούν στον κλάδο της.
Αντιμετωπίζουμε το σύνολο της ελληνικής αγοράς, απευθυνόμενοι στις κατηγορίες “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ” και “ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ” (super market),με αντίστοιχες ομάδες αλλαντικών.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

Δημιουργήσαμε μια επιχείρηση με στόχο την ποιοτική κορυφή.
Αξιοποιούμε το ανθρώπινο δυναμικό μας, επενδύουμε σε σωστές συνεργασίες, υιοθετούμε σύγχρονες τεχνολογίες, απόψεις, γευστικές προτιμήσεις και παράγουμε αντίστοιχα προϊόντα.

Η “ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ” προσφέρει τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα.
Σεβόμαστε την παράδοση στην οποία είμαστε προσηλωμένοι.