Λουκάνικα Βραστά

Τα αλλαντικά που ανήκουν στην κατηγορία λουκάνικα Βραστά είναι ένα προϊόντα της “ ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ”, που προέρχονται από χοιρινό κρέας ή κρέας από κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

Παράγονται με αγνά υλικά, που ικανοποιούν τις γευστικές απαιτήσεις των καταναλωτών, με καρυκεύματα που προσφέρουν ιδιαίτερες γεύσεις. Τα λουκάνικα πεπερόνε είναι πικάντικο προϊόν, τα λουκάνικα Ταβέρνας και τα λουκάνικα τ.Φρανκφούρτης και κοκτέιλ με ήπια γεύση και εξαιρετικό άρωμα.

Η ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ έχει ως στόχο την προσέγγιση του συνόλου των καταναλωτών, δίνοντας στα προϊόντα που προσφέρει χαρακτήρα καθημερινής διατροφής.

Σεβόμενοι το καταναλωτικό κοινό και τους καταναλωτές που παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη η εταιρεία μας προσφέρει όλα σχεδόν τα προϊόντα της χωρίς γλουτένη έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων.

Προϊόντα Χωρίς Γλουτένη

Η εταιρεία μας έχει καθιερώσει ως υποχρέωση της την επίτευξη και διατηρηση υψηλών προτύπων ποιότητας,υγιεινής και ασφάλειας για όλα τα προϊόντα της. Τα πρότυπα αυτά ικανόποιούν και τις απαιτήσεις των πλέον σύγχρονων και αποδεκτών εφαρμογών και πρακτικών.

Πιστοποιητικά Ποιότητας

Η εταιρεία έχει ως πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση της άριστης αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων στους πελάτες και αντιπροσώπους της. Με ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό φτάνει στην πόρτα του πελάτη σε κάθε σημείο της Ελλάδος.

Διανομή -Συνεργασίες