Προϊόντα Γαλοπούλας

Ένα άπαχο αλλαντικό κατάλληλο για διατροφή με χαμηλά λιπαρά αποτελεί η σειρά της “Αρίστη αλλαντικά” με διάφορα προϊόντα γαλοπούλας και κοτόπουλου. Η παρασκευή των προϊόντων αυτών γίνεται με την κατάλληλη επεξεργασία του στήθους της γαλοπούλας κα του κοτόπουλου, το οποίο εμπλουτίζεται με διάφορα εκλεκτά καρυκεύματα.

Ο τρόπος παρασκευής του αλλαντικού και η διαδικασία ψησίματος μας δίνει προϊόντα βραστά (φιλέτο βραστό γαλοπούλας, γαλοπούλα τόστ catering) ή προϊόντα καπνιστά με ιδιαίτερη γεύση (φιλέτο καπνιστό γαλοπούλας, φιλέτο οβάλ γαλοπούλας, φιλέτο ρολό γαλοπούλας και καπνιστή γαλοπούλα catering).

 

Η ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ έχει ως στόχο την προσέγγιση του συνόλου των καταναλωτών, δίνοντας στα προϊόντα που προσφέρει χαρακτήρα καθημερινής διατροφής.

Σεβόμενοι το καταναλωτικό κοινό και τους καταναλωτές που παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη η εταιρεία μας προσφέρει όλα σχεδόν τα προϊόντα της χωρίς γλουτένη έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων.

Προϊόντα Χωρίς Γλουτένη

Η εταιρεία μας έχει καθιερώσει ως υποχρέωση της την επίτευξη και διατηρηση υψηλών προτύπων ποιότητας,υγιεινής και ασφάλειας για όλα τα προϊόντα της. Τα πρότυπα αυτά ικανόποιούν και τις απαιτήσεις των πλέον σύγχρονων και αποδεκτών εφαρμογών και πρακτικών.

Πιστοποιητικά Ποιότητας

Η εταιρία έχει ως πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση της άριστης αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων  στους πελάτες και αντιπροσώπους της. Με ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό φτάνει στην πόρτα του πελάτη σε κάθε σημείο της Ελλάδος.

Διανομή -Συνεργασίες