Προϊόντα Delicatessen

Αξιοποιώντας τη γνώση της σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές η εταιρεία “ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ” δημιούργησε μια σειρά DELICATESSEN, αλλαντικά υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία ξεχωρίζουν για την παραδοσιακή γεύση τους και το άρωμά τους.

Με τη σειρά αλλαντικών DELICATESSEN που παράγουμε με αγάπη και μεράκι σε στενή συνεργασία με γευσιγνώστες, επιθυμούμε να γνωρίσουμε την παράδοση, την γεύση, τα μυρωδικά και τα αγνά υλικά στις νέες γενιές.

Πατροπαράδοτες συνταγές από την Κρήτη (απάκι, χοιρινό και απάκι γαλοπούλας), τις Κυκλάδες (λούτζα) και άλλες περιοχές (πηχτή παραδοσιακή, ψαρονέφρι, χοιρινός καπνιστός λαιμός) συμπληρώνουν μια ιδανική πρόταση αλλαντικών για εξαιρετικές απολαύσεις.

Η ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ έχει ως στόχο την προσέγγιση του συνόλου των καταναλωτών, δίνοντας στα προϊόντα που προσφέρει χαρακτήρα καθημερινής διατροφής.

Σεβόμενοι το καταναλωτικό κοινό και τους καταναλωτές που παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη η εταιρεία μας προσφέρει όλα σχεδόν τα προϊόντα της χωρίς γλουτένη έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων.

Προϊόντα Χωρίς Γλουτένη

Η εταιρεία μας έχει καθιερώσει ως υποχρέωση της την επίτευξη και διατηρηση υψηλών προτύπων ποιότητας,υγιεινής και ασφάλειας για όλα τα προϊόντα της. Τα πρότυπα αυτά ικανόποιούν και τις απαιτήσεις των πλέον σύγχρονων και αποδεκτών εφαρμογών και πρακτικών.

Πιστοποιητικά Ποιότητας

Η εταιρεία έχει ως πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση της άριστης αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων  στους πελάτες και αντιπροσώπους της. Με ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό φτάνει στην πόρτα του πελάτη σε κάθε σημείο της Ελλάδος.

Διανομή -Συνεργασίες