Αλλαντικά Ημίξηρα

Η κατηγορία αυτή των αλλαντικών Αρίστη, αναφέρεται σε ημίξηρα σαλάμια θερμικής επεξεργασίας. Τα αλλαντικά αυτά παρασκευάζονται από τεμάχια κρέατος μικρού μεγέθους τα οποία επεξεργάζονται με την προσθήκη αλατιού και καρυκευμάτων. Τα προϊόντα ωριμάζουν για ένα διάστημα σε ειδικές συνθήκες. Η “ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ” προσφέρει μια πλούσια σειρά από ημίξηρα προϊόντα με ιδιαίτερη παρασκευή και πλούσια καρυκεύματα, καπνισμένα με παραδοσιακό τρόπο, που αποδίδει εξαιρετική γεύση.

Η ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ έχει ως στόχο την προσέγγιση του συνόλου των καταναλωτών, δίνοντας στα προϊόντα που προσφέρει χαρακτήρα καθημερινής διατροφής.

Σεβόμενοι το καταναλωτικό κοινό και τους καταναλωτές που παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη η εταιρεία μας προσφέρει όλα σχεδόν τα προϊόντα της χωρίς γλουτένη έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων.

Προϊόντα Χωρίς Γλουτένη

Η εταιρεία μας έχει καθιερώσει ως υποχρέωση της την επίτευξη και διατηρηση υψηλών προτύπων ποιότητας,υγιεινής και ασφάλειας για όλα τα προϊόντα της. Τα πρότυπα αυτά ικανόποιούν και τις απαιτήσεις των πλέον σύγχρονων και αποδεκτών εφαρμογών και πρακτικών.

Πιστοποιητικά Ποιότητας

Η εταιρία μας έχει ως πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση της άριστης αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων της στους πελάτες και αντιπροσώπους της. Με ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό φτάνει στην πόρτα του πελάτη σε κάθε σημείο της Ελλάδος.

Διανομή -Συνεργασίες