Σαλάμια Αέρος

Η εταιρεία “ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ” διακρίνεται στο χώρο των αλλαντικών ιδιαίτερα για τα σαλάμια αέρος. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εργοστασίου με σύγχρονο εξοπλισμό παρασκευάζονται σε ιδανικές συνθήκες τα αλλαντικά αέρος.

Το τελετουργικό της παραγωγής των σαλαμιών ξεκινάει με ψιλοκομμένο χοιρινό κρέας, με εξαιρετικης γεύσης καρυκεύματα, με ψιλοκομμένο ή χοντροκομμένο λίπος και αλάτι και ολοκληρώνεται μετά από ταξίδι 30-40 ημερών σε θαλάμους με ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Τα σαλάμια αέρος είναι από τα πλέον αντιπροσωπευτικά προϊόντα της εταιρείας “ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ”.

Η ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ έχει ως στόχο την προσέγγιση του συνόλου των καταναλωτών, δίνοντας στα προϊόντα που προσφέρει χαρακτήρα καθημερινής διατροφής.

Σεβόμενοι το καταναλωτικό κοινό και τους καταναλωτές που παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη η εταιρεία μας προσφέρει όλα σχεδόν τα προϊόντα της χωρίς γλουτένη έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων.

Προϊόντα Χωρίς Γλουτένη

Η εταιρεία μας έχει καθιερώσει ως υποχρέωση της την επίτευξη και διατηρηση υψηλών προτύπων ποιότητας,υγιεινής και ασφάλειας για όλα τα προϊόντα της. Τα πρότυπα αυτά ικανόποιούν και τις απαιτήσεις των πλέον σύγχρονων και αποδεκτών εφαρμογών και πρακτικών.

Πιστοποιητικά Ποιότητας

Η εταιρεία έχει ως πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση της άριστης αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων στους πελάτες και αντιπροσώπους της. Με ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό φτάνει στην πόρτα του πελάτη σε κάθε σημείο της Ελλάδος.

Διανομή -Συνεργασίες