Η εταιρεία μας ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε, σεβόμενη το καταναλωτικό κοινό και τις διαμορφούμενες διατροφικές και γευστικές τάσεις της αγοράς διαθέτει στην αγορά τα νέα της προϊόντα: Ζαμπόν μπούτι ψητό, Ζαμπόν μπούτι ψητό με 4 πιπέρια και φιλέτο ψητό γαλοπούλας.

Παράλληλα με τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε στο χώρο της εστίασης, έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική σειρά αλλαντικών η οποία διατίθεται στην τελική κατανάλωση στο ποσό των 2ευρώ. Η σειρά αυτή ξεχωρίζει για την μεγάλη ποικιλία αλλαντικών ( 19 κωδικοί), την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και τη λογική τιμή διάθεσης προς τον τελικό καταναλωτή.

Η εταιρεία ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε παρασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά και γευστικά χωριάτικα λουκάνικα με τα πιό αγνά υλικά βασιζόμενοι σε παραδοσιακές συνταγές.

Η εταιρεία ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε έχει δημιουργήσει ένα γευστικό θησαυρό με παραδοσιακά αλλαντικά. Η κυκλαδίτικη λούτζα, το ξυδάτο χοιρινό απάκι τ. Κρήτης, το χοιρινό ψαρονέφρι με επικάλυψη βοτάνων, η παραδοσιακή πηχτή με ζελατίνα και ο χοιρινός καπνιστός λαιμός αποτελούν την σειρά των προϊόντων που έχουν θέση σε κάθε κατάστημα delicatessen και παραδοσιακών προϊόντων.

Η εταιρεία ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε ανατποκρίνόμενοι στις ειδικές απαιτήσεις διατροφής των καταναλωτών με δυσανεξία στη γλουτένη, προσφέρει τα προϊόντα της « χωρίς γλουτένη».