ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε read more…..

Η εταιρεία μας ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε, σεβόμενη το καταναλωτικό κοινό και τις διαμορφούμενες διατροφικές και γευστικές τάσεις της αγοράς διαθέτει στην αγορά τα νέα της προϊόντα: Ζαμπόν μπούτι ψητό, Ζαμπόν μπούτι ψητό με 4 πιπέρια και φιλέτο ψητό γαλοπούλας.

Παράλληλα με τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε στο χώρο της εστίασης, έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική σειρά αλλαντικών η οποία διατίθεται στην τελική κατανάλωση στο ποσό των 2ευρώ. Η σειρά αυτή ξεχωρίζει για την μεγάλη ποικιλία αλλαντικών ( 19 κωδικοί), την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και τη λογική τιμή διάθεσης προς τον τελικό καταναλωτή.

Η εταιρεία ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε παρασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά και γευστικά χωριάτικα λουκάνικα με τα πιό αγνά υλικά βασιζόμενοι σε παραδοσιακές συνταγές.

Η εταιρεία ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε έχει δημιουργήσει ένα γευστικό θησαυρό με παραδοσιακά αλλαντικά. Η κυκλαδίτικη λούτζα, το ξυδάτο χοιρινό απάκι τ. Κρήτης, το χοιρινό ψαρονέφρι με επικάλυψη βοτάνων, η παραδοσιακή πηχτή με ζελατίνα και ο χοιρινός καπνιστός λαιμός αποτελούν την σειρά των προϊόντων που έχουν θέση σε κάθε κατάστημα delicatessen και παραδοσιακών προϊόντων.

Η εταιρεία ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε έχει ως πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση της άριστης αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων της στους πελάτες και αντιπροσώπους της. Με ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό φτάνει στην πόρτα του πελάτη σε κάθε σημείο της Ελλάδος.

Η εταιρεία ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε ανταποκρίνόμενοι στις ειδικές απαιτήσεις διατροφής των καταναλωτών με δυσανεξία στη γλουτένη, προσφέρει τα προϊόντα της « χωρίς γλουτένη».

 

 

[su_custom_gallery source=”media: 332,906,907″ limit=”3″ link=”image” width=”200″ height=”280″]