Συστατικά:
Εκτέλεση:
Μουσκεύουμε από το προηγούμενο βράδυ τα φασόλια σε νερό. Στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα με νερό βάζουμε τα φασόλια να βράσουν. Μόλις πάρουν μία βράση, αδειάζουμε το νερό. Ξαναγεμίζουμε την κατσαρόλα, προσθέτουμε αλάτι και αφήνουμε τα φασόλια να βράσουν για περίπου μία ώρα, μέχρι να μαλακώσουν αλλά να είναι “αλ ντέντε”.
Στραγγίζουμε τα φασόλια και κρατάμε περίπου 2 φλιτζάνια από το βρασμένο υγρό.
Σοτάρουμε το μπέικον Αρίστη αλλαντικά σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει τραγανό. Βγάζουμε από το τηγάνι και κόβουμε σε κομμάτια. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά το μπέικον Αρίστη αλλαντικά, τα κρεμμύδια, το μέλι και τα υπόλοιπα συστατικά. Προσθέτουμε και τα φασόλια και ανακατεύουμε να πάει παντού το μείγμα.
Ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ σε ένα μεγάλο ταψί και ψήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά τα φασόλια αλλά όχι να διαλυθούν.Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.